10-jarige dodelijk aangereden door chauffeur die van Albina naar Paramaribo reed

overleden Suriname

De politie van het ressort Richelieu kreeg op donderdag 10 mei melding via de Centrale Meldkamer van een aanrijding met dodelijke afloop aan de Hadji Iding Soemitaweg.
[quads id=1]

Van Albina naar Paramaribo

Ter plaatse troffen de wetsdienaren het levenloze lichaam van de 10-jarige Sopienie Shilton op de berm aan.
Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de bestuurder Kakai A. reed over de Hadji Iding Soemitaweg komende van de richting van Albina naar de richting Paramaribo.
[quads id=1]

Het jongetje was opslag dood

Ter hoogte van kilometer 27 stond er een bus stil aan de linkerzijde van de weg. De autobestuurder haalde de bus in en zag op het zelfde moment een jongetje aan de voorzijde van de bus de straat oprennen. De bestuurder die met een snelheid was week uit, maar het jongetje werd geraakt met de linker voorzijde van het voertuig en was opslag dood.

Niet onder invloed van alcohol

[quads id=1]
De bestuurder was niet onder invloed van alcohol en is in het bezit van een geldig rijbewijs. Het rijbewijs is ingevorderd.
Het lichaam van Shilton is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in beslaggenomen voor de obductie.

Verkeersbarometer naar 27

Met het heengaan van Shilton is de verkeersbarometer gestegen naar 27.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.