Man kapt vermoedelijke buitenman van zijn vrouw ~ Paramaribo

moeder Paramaribo

Paramaribo ~ Politie sluit kappende verdachte op. De politie heeft maandag de verdachte Z.S. in verzekering gesteld. De verdachte had een vermoeden dat het latere slachtoffer een buitenechtelijke relatie onderhield met zijn vrouw.
[quads id=1]

Kapwonden aan hoofd en buik

Hij is hem rekenschap gaan vragen hierover en het gesprek is uitgemond in een vechtpartij. De verdachte bewapende zich met een kapmes en bracht daarmee kapwonden toe op het lichaam van het slachtoffer. Het slachtoffer heeft kapwonden opgelopen aan zijn hoofd en buikstreek.
[quads id=1]

Verwezen naar AZP Paramaribo

Dit slachtoffer meldde zich te voet bij de politie aan en werd verwezen naar de Spoedeisende Hulp bij AZP Paramaribo. De verdachte heeft het voertuig van het slachtoffer, dat op het adres was geparkeerd, vernield. Hij heeft ook al de ruiten stuk geslagen. Toen de politie hem had opgespoord, bleek dat ook de verdachte verwondingen had opgelopen.
[quads id=1]

Poging tot moord

vechten ParamariboNa medische behandeling is de verdachte Z.S. in verzekering gesteld ter zake vernieling, poging tot moord, poging tot doodslag, zware mishandeling en het toebrengen van zwaar lichamelijke letsels.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis