1 jaar geleden overleed mijn 5-jarige dochtertje Giveney Pinas ~ Suriname

overleden Suriname

In Memoriam
Suriname

10 mei 2017- 10 mei 2018
Precies 1 jaar geleden werd mijn dochtertje 

Giveney Cherveney Pinas

dodelijk aangereden in het verkeer. 
Zij was pas 5 jaartjes oud

Lees mijn memoriam onder de foto’s

[quads id=1]
Vandaag is het precies een jaar dat mijn dochtertje er niet meer is. Ik ben al dagen zenuwachtig en heel erg gefrustreerd. Wat een moeilijke dag om naartoe te leven.
Ik wil graag een tekst schrijven maar dat lukt me gewoon niet
Ik ben gewoon niet mezelf

Lijkt allemaal alsof het gister is gebeurd
Ik mis haar heel veel 😭😭😭
Iedereen zegt ‘laat los’ maar zo gemakkelijk is het niet! Ze was alles dat ik had
😭😭😭😭😭

Hoe moet ik los laten? Wat moet ik doen om de nare herinneringen te verwijderen uit mijn gedachten? 😭
Ik heb zo hard me best gedaan voor haar en het enige wat ik nu over heb zijn haar foto’s en de herinneringen 💔

Dit wens ik niemand toe’ en alleen een moeder zonder een hart zou slecht of negatief praten over zo iets…
Het is verschrikkelijk het breekt je helemaal van binnen. Je wordt gewoon iemand dat je nooit was

Waar moet ik precies beginnen met loslaten? Dat mijn kindje gruwelijk werd aangereden helemaal op een berm? Dat mijn kind haar moordenaar gewoon vrij rond loopt? Want zo alleen kan ik hem benoemen. De veroorzaker van de aanrijding. Hij wist heel goed dat hij niet mag inhalen op een bocht toch deed hij het. Daar aan de Oost West verbinding nog erbij’

Hij wist dat de rem van zijn pick-up niet goed was toch ging hij ermee inhalen ☹️

Hoe kan ik los laten dat mijn eigen familie 450 srd achteraf is gaan halen bij de veroorzaker van de aanrijding ondanks ik ze heb gewaarschuwd niks, precies niks van hem te nemen. Die man is harteloos. Hij is nooit, nooit met me komen praten over wat er is gebeurd. Waarom nemen ze dan geld van hem?  Terwijl ik zelfs stappen had genomen om
Naar de president te gaan voor steun 😭

Givi was mijn alles. Het is waar ja, ze bleef niet bij mij. Maar ze was elke vakantie en weekenden ben mij. Ik deed alles eraan dat mijn kind een goed leven had ze mankeerde precies niks.

Sorry dat ik zoveel naar jullie schrijf, maar ik heb echt heel veel pijn 😭

Ik probeer niet meer erover te praten maar nu kan ik toch nog even een beetje mijn hart luchten bij jullie

Mensen die negatief over mij zitten te praten dat ik me eigen kind hebt vermoord. Dat  mi suku takru sani kirie mi piking. Ik laat ze maar over aan de Heer. Hij zal oordelen over alles. Ze komen hun eigen karma wel tegen. Dede na gie alla sma. 😭💔

Givi ging niet zomaar over straat en werd aangereden’ Neen ze stond daar elke ochtend te wachten op haar schoolbus en ht is diezelfde schoolbus die haar heeft aangereden .

Het is zwaar voor me, mensen zeggen dat ik gek ben geworden.

Ik wilde bij deze graag een memoriam plaatsen voor mijn lieve Givi.

Ik mis haar heel veel en ze zal altijd mijn nummer 1 liefde blijven. Ik zal proberen de negatieve dingen te vergeten en vast houden aan de mooie herinneringen die we samen hebben.

Tevens wil ik iedereen bedanken die mij heeft bij gestaan en die mij nog steeds bijstaan. Mijn familie en vrienden. Maar zelfs mensen die ik nooit eerder hebt gekend ik bedank ze voor alle steun die ze hebben geleverd op welke wijze dan ook! In het bijzonder bedank ik Sibrano de prof kapper en Amalia nl
Hartelijk dank,
Ik vergeet jullie nooit
❤️❤️

Namens de zeer verdrietige moeder,
Cherryl Pinas

[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]