Meer over de dood van 19-jarige Anastasia in Suriname. ‘Ik heb het niet zo gewild’

dood Suriname

‘Ik heb het niet zo gewild, maar het is zo gebeurd’. De 39-jarige Tragillio S. betuigde gisteren spijt van het feit dat door zijn handelen de 19-jarige Anastasia W. op 12 februari 2018 het leven heeft gelaten.
[quads id=1]

Ik heb het niet zo gewild

“Ik heb het niet zo gewild, maar het is niet zo gebeurd”, zei de verdachte aan kantonrechter Dinesh Sewrattan. Tragillio vertelde dat hij zes maanden lang een band met de jongedame had, waarbij zij regelmatig thuis bij hem kwam logeren. Een week voor het geval gebeurde het weer toen Anastasia in de ochtenduren met een tas vol met kleren voor zijn deur stond en zijn hulp vroeg.
[quads id=1]

Ze had vaker problemen

Hij bood haar gelijk hulp aan, omdat zij vaker problemen had met haar vader. “Daarvoor had ik haar twee weken niet gezien, maar ik vroeg mijn vader om haar thuis te houden en hij stemde in om dat inderdaad te doen onder de voorwaarde dat wij haar zouden vergoeden voor haar hulp in huis. Ik en Anastasia hadden geen liefdesrelatie, maar af en toe bevredigde zij mij wel oraal”, zei Tragillio.

dood Suriname
Foto van FB samen sterk

Volgens de verdachte leek het erop alsof het slachtoffer na een korte ruzie op 12 februari bezeten raakte. Zo pakte zij een ijzeren punttang uit de badkamer en begon haarzelf ermee te verwonden. Hij greep de tang weg, maar door een lange schermutseling stak hij haar per ongeluk in haar oog.
[quads id=1]

Medische hulp voor haar

De 39-jarige bleef erbij alles eraan te hebben gedaan om medische hulp voor Anastasia te zoeken. Zo reed hij op zijn bromfiets naar een RGD-poli om de ambulance in te schakelen en heeft hij zelf geholpen om het slachtoffer in de ambulancewagen te plaatsen. “Mensen hebben gezien hoe zij mij nog een bosie en brasa heeft gegeven, want ik heb het niet met opzet gedaan. Integendeel heeft zij mij eerder vaker bedreigd”, aldus de verdachte.

12 juni gaan ze verder

Deze zaak wordt op 12 juni verder behandeld.

Eerdere berichten:
18-jarige Anastasha op Valentijnsdag overleden na ruzie met vriend

Geschreven door FR

Bron: DBS

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.