Door politie neergeschoten 14-jarige ligt op de Intensieve Care AZP Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo. Update – 14-jarige neergeschoten verdachte ligt op Intensive Care. De 14-jarige Rinesh R., die in de nacht van zondag op maandag 7 mei kort na een mislukte inbraak door een politiekogel is geraakt, ligt in AZP Paramaribo op de Intensieve Care.
[quads id=1]

Op AZP Paramaribo

De 14-jarige is onder politiebewaking opgenomen in het ziekenhuis. Zijn twee comparanten zijn vooralsnog voortvluchtig. Rinesh is een bekende van de politie die de woonomgeving Munder te Paramaribo onveilig maakt.

Waarschuwings schoten

[quads id=1]
De politie kreeg een dievenmelding aan de Gogomangostraat. Ter plaatse aangekomen, maakten drie verdachten zich uit de voeten. De politie heeft de verdachten op andere gedachten willen brengen door waarschuwingsschoten te lossen. Echter gaven de verdachten geen gehoor aan het bevel en renden zij door.

Te Munder Paramaribo

politie Paramaribo

Op een gegeven moment heeft de politie gericht het vuur geopend. Naderhand kreeg de politie een melding dat een gewonde man zich aan de Djankakondrestraat bevond. De politie trof ter plaatse de 14-jarige Rinesh R. aan met een schotverwonding in zijn borststreek. Hij was niet aanspreekbaar.
[quads id=1]

Bewoners in het buitenland

De verdachten waren bezig in te breken in een woning aan de Gogomangostraat. De bewoners van het pand vertoeven momenteel in het buitenland.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.