Bejaarde vrouw opgesloten. Politie zoekt Nancy en Ewald Babel uit Paramaribo

opsporing Paramaribo

De 74-jarige Mavis B is op 26 maart dit jaar door de afdeling Fraude van de politie, op verdenking van oplichting en valsheid in geschrifte, aangehouden in Paramaribo en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
[quads id=1]

Edgar en Nancy Babel uit Paramaribo

Mavis wordt er van verdacht in vereniging met haar jongere broer BABEL Edgar en nichtje Nancy, van wie op 16 april 2018 door de Procureur Generaal inmiddels opsporing en aanhouding via de media is gelast, een ondernemer te hebben benadeeld voor grote sommen geld in SRD’s, US dollars en Euro’s.

Ondernemer benadeeld

De ondernemer schoot op verzoek van het drietal het geld voor waarmee zij boete zouden betalen, zodat een justitiele beslaglegging op hun tegoeden die bij twee lokale banken zou zijn gelegd, kon worden opgeheven. De verdachten zouden na de afhandeling, de ondernemer terug betalen.
[quads id=1]

opsporing Paramaribo
Nancy en Ewald Babel uit Paramaribo
Bankafschrift met miljoenen

Ter ondersteuning van hun verhaal toonden zij de ondernemer bankafschriften waaruit bleek dat zij miljoenen op hun rekeningen bij de bankinstellingen moeten hebben en waarop er zogenaamd justitieel beslag zou zijn gelegd. Naderhand is echter komen vast te staan dat het verhaal is verzonnen en dat de bankafschriften vals zijn.

Meerdere mensen benadeeld

Het vermoeden bestaat dat dit trio op deze wijze meerdere ondernemers of mensen moet hebben opgelicht. Zij die denken benadeeld te zijn geweest, worden opgeroepen zich alsnog in verbinding te stellen met de afdeling Fraude, ondergebracht in het politiebureau Geyersvlijt te Paramaribo, voor het doen van aangifte. Deze afdeling is te bereiken op de nummers 455830 en 451313.
[quads id=1]
Eerdere berichten:
Opsporing. De politie is opzoek naar Nancy en Ewald Babel uit Paramaribo

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.