Anoniem – Na jaren kiest hij toch voor zijn getrouwde vrouw ~ Paramaribo Suriname

ex Paramaribo

Paramaribo – Hallo allemaal. Ik ben Vanessa en ik schrijf omdat ik verdrietig ben maar ook om jonge vrouwen in Paramaribo te waarschuwen. Ik ben ook jong geweest. Ik was 19 toen ik Leo ontmoette. Een knappe donkere man. Een arts. Ik als zuster in het ziekenhuis was meteen verliefd.
[quads id=1]

Vrouwen in Paramaribo

Ik wist dat hij getrouwd was en dat hij kinderen had. Zijn vrouw en hij woonden toen wel apart. Ik denk dat ik daarom ook erin ben getrapt. Hij zei me dat ze zouden scheiden. Ik weet dat jullie nu denken: Dat zeggen ze allemaal.

Hij heeft mijn leven kapot gemaakt

Ik geef ook eerlijk toe dat ik echt heel dom was. Ik was gewoon heel erg jong. Daarom ben ik ook boos en wil ik andere jonge meisjes waarschuwen. Ik vind dat Leo mijn leven kapot heeft gemaakt. Hij heeft me gepakt met zijn zoete woordjes. Sinds dag 1 zegt hij  me hoeveel hij van me houdt enzo.  Ik was zo dol van die man.
[quads id=1]

14 jaar later

Ik heb ook alleen maar van hem gehouden. Ik ben nu 33 jaar. 14 jaar later. Heb ik een zoon en een dochter van 5 en 6 jaar. Van Leo. Ik ben nooit met een andere man geweest. En na maanden verwaarlozing heeft Leo mij nu aan de kant gezet. Voor zijn vrouw. Ze waren een flink aantal jaren wel echt uit elkaar gegaan En we woonden ook samen.

Maar sinds 6 maanden woont hij weer bij ze in hun huis. Vanuit mijn huis is hij weer bij haar terug gegaan. Bij zijn gezin. Vlak hier in Paramaribo.

Hier in Paramaribo
ex Paramaribo
Voorbeeldfoto van Tha queen of curves

Ze zijn nooit gescheiden. Dit waren zijn woorden. Ik ga weer met mijn vrouw. Zijn vrouw. De afgelopen jaren voelde ik me zijn vrouw. Ik was het ook. Hij woonde bij mij en deed alles voor mij en de kinderen. Als een echt gezin. Daarom ben ik zo boos. Ik kan het me ook niet voorstellen dat ze hem ook terug heeft genomen. Ze is een mooie vrouw. Zelfstandig. (ook arts in Paramaribo). En nog erger vind ik dat hij haar heeft teruggenomen.

Een jaar geleden had ze namelijk een andere man. Hij was toen klaar met haar en wilde de kinderen van haar afpakken en scheiden. Dat is niet gebeurd. Integendeel. Juist is hij weer van haar gaan houden. Serieus. Ik had dit echt niet verwacht.

Zijn getrouwde vrouw

Nu is hij weer bij haar. Bij zijn getrouwde vrouw. Ik voel me eenzaam en vernederd. Zojuist zijn ze de kinderen komen halen. Dan zie ik haar zitten in de auto. Dan groet ze me netjes hoor. ‘Goedemiddag Vanessa’. Ik groet netjes terug. Ik wil ze niet laten weten dat ik baal. Dat ik boos ben. Ik hou me sterk en stoer. Ruzie maken doe ik niet want elk weekend komt hij de kinderen halen en doet hij boodschappen. Als ze familiefeestjes hebben door de week dan neemt hij ze ook mee.

Niet meer aantrekkelijk

Wat ik ook erg vind.  Leo, kijkt helemaal niet meer naar mij. Ten eerste is hij nu bijna altijd met zijn vrouw als hij die kinderen komt halen. Maar als hij zonder haar is, dan probeer ik hem nog te pakken, te verleiden. Helemaal niets gebeurd er. Hij vindt me gewoon niet meer aantrekkelijk. Terwijl we juist helemaal dol van elkaar zijn geweest als die jaren. Ik hoefde alleen te knikken en die man spierde al. Nu helemaal niets. Niets.

Hij doet niets

Zelfs kijken naar mij doet hij niet. Ik heb hem wel gevraagd waarom. Hij zegt dat zijn vrouw en hij goede afspraken hebben gemaakt. Hij heeft een fout gemaakt. Ik ben een fout en ze heeft hem vergeven. Dat doet pijn. Om te horen dat ik een fout ben. Hij zei me juist altijd dat hij nooit met zijn vrouw moest trouwen.

Jullie advies vragen

FamilieNieuws zegt me dat ik jullie om advies kan vragen. Ik weet dat de meeste van jullie gaan zeggen dat ik precies krijg wat ik verdien. En jullie hebben ook gelijk. Ik neem mijn verlies ook. Ik accepteer het. Maar ik snap het gewoon niet. Hoe kan een man ineens niet meer van je houden? Hij deed alles voor je. Ging zelfs bij zijn vrouw weg, en ineens is hij weg. Weer bij haar.
[quads id=1]
Het blijft een raadsel en ik weet dat ik hem gewoon los moet laten. Het is nu een half jaar dat hij bij me weg is. Het is tijd voor mij om verder te gaan. Maar die pijn is zo diep. Als ik toch advies zou willen hebben dan zou ik jullie willen vragen hoe ik af kom van liefdesverdriet. Mijn kinderen die doen al een hoop. Maar elke week wanneer ze bij hun vader zijn dan komen die verdrietige gevoelens weer naar boven.

Geen vriend

Een vriend durf ik niet te nemen. Mijn kinderen gaan het tegen hun vader zeggen en dan denk ik dat hij ons niet meer gaat steunen. En dan weet ik zeker dat hij nooit meer bij me terug zal komen. Zo een man is hij ook weer. Hij wil dat ik alleen blijf. Hij wil geen andere man in de buurt van zijn kinderen. En laat ik eerlijk zijn tegen jullie: Ik neem hem meteen terug als hij zijn vrouw laat.

[quads id=1]

Ik vind dit moeilijk hoor. Mijn leven heeft hij van me afgepakt. Daarom wil ik jonge meisjes dit leren: Begin niet aan een man met een vrouw. Liever helemaal niet met een man die kinderen heeft. Die exvrouw gaat altijd op nummer 1 blijven. Zelfs als jij ook kinderen krijgt voor hem. Dan nog blijft die eerste vrouw de belangrijkste. Die man zal nooit meer van jou houden. Zoek gewoon een man voor jezelf.

Het komt goed

Bedankt iedereen voor het lezen van mijn verhaal. Lees het goed. Het kan je veel verdriet besparen. Het zal wel goed komen met mij. Alles is nu nog vers. Het komt wel goed. Doei Vanessa uit Paramaribo

Gerelateerde verhalen. Druk op de foto om ze te lezen:
Anoniem: Waarom heeft hij voor haar gekozen?
ex Paramaribo

Anoniem – Hoe kom ik van zijn ex af?
ex Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.
tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig