Politie bericht – 14-jarige neergeschoten door de politie te Munder Paramaribo

politie Paramaribo

De 14-jarige Rinesh R. is in de vroege ochtend van maandag 7 mei in Paramaribo geraakt door een politiekogel, na waarschuwingsschoten van de politie te hebben genegeerd.
[quads id=1]

Munder te Paramaribo

De politie van het ressort Munder kreeg omstreeks 03.00 uur in de ochtend een dievenmelding op een adres in het ressort. Ter plaatse zagen de wetsdienaren drie figuren wegrennen van de woning die voorlopig onbewoond is. De eigenaar bevindt zich in het buitenland.

Politie schoot gericht

[quads id=1]
politie Paramaribo

De politie zette de achtervolging in. Ondanks waarschuwingsschoten, sprongen de drie verdachten over schuttingen en renden een aangrenzend bos in. De politie was genoodzaakt gericht te schieten. De dieven raakten uit het zicht van de politie.
[quads id=1]

Rinesh was geraakt

Tijdens een zoekactie in het bosschage, bleek Rinesh ter hoogte van de linkerkant van zijn borsthoogte geraakt te zijn. Per ontboden ambulance is de verdachte afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis van Paramaribo. Er is operatief ingegrepen. Rinesh is onder politie bewaking opgenomen in de ziekeninrichting.

De rest is niet gepakt

Rinesh is een bekende van de politie die de woonomgeving Munder te Paramaribo onveilig maakt. De kompanen zijn voor alsnog voortvluchtig. Aan hun aanhouding wordt er gewerkt.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis