Anoniem – Mijn moeder gaat haar vakantie in Paramaribo verlengen

Vakantie Paramaribo

Hallo mensen. Ik ben Cherryl en ik ben 29 jaar. Hoogzwanger van mijn eerste kindje. Ik voel me zo rot. Mijn moeder is nu 6 weken op vakantie in Paramaribo. Allemaal leuk en aardig. Maar niet heus hoor.
[quads id=1]

Vakantie in Paramaribo

Ik vond het al niet zo leuk dat ze weg is gegaan want ze weet dat ik het heel moeilijk heb met mijn zwangerschap. Ik heb constant problemen met Dave, mijn vriend. Hij is vreemdgegaan in het begin van mijn zwangerschap.

Mijn moeder weet ook dat ik waarschijnlijk bij Dave wegga als de baby is geboren. Hij mag dit lezen want hij weet het al. Maar voorlopig ben ik bij hem. Ook omdat mijn moeder er niet zou zijn. Dus 6 weken zou ze gaan. En dat gunde ik haar ook wel. Al was ik niet blij.  Maar nu heeft ze me gebeld dat ze gaat verlengen.
[quads id=1]

Ik ben heel brutaal geweest

Ik sta op het punt om te bevallen. Dus gisteren ben ik vreselijk uitgevallen tegen mijn moeder. Ik ben echt heel brutaal geweest en ik heb haar zelfs uitgescholden. Ik weet dat ik dat niet had moeten doen. Maar toch sta ik hier nog steeds achter. Ik ben zo boos op iedereen. Boos op de wereld. Ik snap gewoon niet dat ik zwanger en dat ik er helemaal alleen voor sta. Ik had tientallen vriendinnen. Maar 1 of twee appen me zo af en toe hoe het met me gaat. Ze willen soms bij me komen, maar ik wil hun niet zien. Ik wil op het moment ook niemand meer zien of spreken. Alleen mijn moeder. IK verlang zo naar mijn moeder.

Alleen bij de bevalling

1 nicht van me zou bij mijn bevalling zijn, maar ik heb haar ook afgezegd. Ik hoor de hele zwangerschap niets van haar dan komt ze alleen bij de bevalling. Ook geen van die zogenaamde vriendinnen hoeft by me te komen als ik bevallen ben hoor. Ik scheld ze uit.
[quads id=1]

Vakantie ParamariboIk zit nu hier met een dikke buik en baal. Die hele 6 weken dat mijn moeder in Paramaribo is gaat het alleen maar slechter met mij. Ik zoek ruzie met iedereen. Vooral met mijn vriend. Ik ben zo boos en kan hem gewoon niet vergeven. En nu dit met mijn moeder. Welke moeder gaat nu naar Paramaribo? Ik kan het gewoon niet begrijpen. Houdt ze wel van mij. Is ze wel blij met de baby?

Ik heb spijt van mijn leven

Ik had me zwanger zijn echt anders voorgesteld. Ik heb spijt van mijn zwangerschap. Spijt van mijn leven. Financieel gaat het ook niet zo best. Dan vraagt mijn moeder me ook nog of ik die verlengingskosten kan betalen. Toen heb ik haar uitgescholden. Dat is wel de eerste keer. Ik ben niet het type dat zo praat tegen mijn moeder. Maar ze heeft me zo boos gemaakt. Ik heb allemaal spullen gehaald voor de baby. Daarin steunt mijn vriend me ook niet eens. En mijn moeder weet het

Nu heeft ze me niet meer gebeld sinds gisteren. Ik hoor dat ze nog 4 weken heeft verlengt in Paramaribo. Ik weet niet hoe ze dat met haar werk heeft kunnen regelen. Maar vinden jullie dat normaal? Mijn oma zegt dat mijn moeder ook haar eigen leven heeft en dat ik niet op haar moet bouwen. Dat zei mijn moeder ook. Maar ik vind het echt niet kunnen. Je kind krijgt haar eerste kind en je gaat weg. En je hebt ook geen plannen om bij haar bevalling te zijn.

Ik zweer het op mijn buik

Ik heb gezworen op mijn buik dat ik mijn moeder nooit meer spreek als ze in Paramaribo is terwijl ik moet bevallen. Dat vergeef ik haar nooit. Ik ben zo boos op dit moment. Daarom schrijf ik  het van me af. Niemand kan ik het vertellen. Maar als ze het lezen zullen ze weten dat ik het ben. FamilieNieuws mag gewoon de naam van mij en van mijn vriend gebruiken. Ik heb schijt. (**We hebben valse namen gebruikt)

Wat moet ik doen?

[quads id=1]
Vinden jullie dat ik verkeerd bezig ben? Ik vind namelijk van niet. Dit doe je als moeder je kind gewoon niet aan. Kijk, als we ruzie hadden of we leefden niet op goede voet dan kon ik het me wel voorstellen. Maar dit is mijn moeder. Ze weet alles over mijn vriend en over mijn leven. Dan kan ze me dit toch niet aandoen? Ik ben zo verdrietig. Ik huil nu terwijl ik dit schrijf. Ik kijk op tegen de bevalling. Wat moet ik doen?

Gerelateerde verhalen. Klik op de foto om het bericht te lezen:
Anoniem – Vrijgezel, zwanger en besmet
vakantie Paramaribo zwanger

Anoniem: Ik ben zo ongelukkig
eenzaam Paramaribo

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.