49-jarige man verdronken tijdens familieweekend te Vierkinderen – Suriname

Strok Suriname

De 49-jarige Winston Strok is in de avond van zondag 6 mei verdronken in de kreek die grenst bij een ontspanningsoord te Vierkinderen.
[quads id=1]
Het slachtoffer bevond zich met familieleden en vrienden voor vertier op de plek. De familie verklaarde aan de ingeschakelde wetsdienaren van het politiebureau Zanderij dat zij een verjaardagsfeest voortzette.

Een fles whisky

Winston had zich thuis bij de jarige tegoed gedaan aan een fles whisky. Later besloten ze het feest voort te zetten bij het ontspanningsoord in Suriname.

Ze zwommen naar het kamp

[quads id=1]
Daar deed het gezelschap zich wederom tegoed aan alcohol. Op een bepaald moment begaven zij zich in het water en zwommen over naar de andere zijde van de kreek. Na enkele uren zwommen zij terug naar hun kamp. Winston besloot weer een duik te nemen en ging de kreek in.

Hij sprong in het water en kwam niet meer boven

Toen zij zagen dat hij in het water sprong en niet meer boven water kwam, zette het gezelschap een zoekactie in zonder het gewenste resultaat.

Een arts stelde de dood vast

De politie van Zanderij vroeg assistentie van het duikersteam van de Brandweer. Dit team viste het ontzielde lichaam in de vroege ochtend van maandag 7 mei uit het water. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.
[quads id=1]

Strok Suriname
Foto binnengekomen via Facebook

Het ontzielde lichaam van Winston is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.