Video – 19-jarige Raymildo werd vorige week doodgeschoten in Amsterdam

overleden Amsterdam

De man die vorige week in Zuidoost werd doodgeschoten is de 19-jarige Raymildo. Hij werd samen met een 29-jarige Amsterdammer onder vuur genomen in de Krootstraat en overleefde het niet.
[quads id=1]

Twee verdachten aangehouden

Er zijn inmiddels twee verdachten van 22 en 23 jaar aangehouden. De familie zegt volledig verbijsterd te zijn door de dood van Raymildo. Een nichtje vertelt aan AT5 dat hij geliefd was in de buurt, dol op kinderen en druk bezig was met zijn toekomst. Zo was hij vorige week net begonnen met een baan als vuilnisman.
[quads id=1]

Echt een shock

Hier en daar zijn op social media uitingen te vinden van rouwende vrienden. ‘Was echt een shock toen ik werd geappt dat je bent heen gegaan’, schrijft een jongeman. ‘Ik zit nog steeds in een shock kan en wil het niet geloven, met pijn in me hart moet ik het beseffen man R.I.P.’

overleden Amsterdam
Foto binnengekomen via Facebook
Twee verdachten

Een politiewoordvoerder kan weinig zeggen over de aanleiding van de schietpartij. ‘Dat houden we nog even voor ons, we hebben gisteravond twee verdachten aangehouden. We willen eerst horen wat zij te zeggen hebben.’
[quads id=1]
Bekijk hier de video:

Gerelateerde berichten:
Overleden – Mijn 19-jarige zoon Rijmildo Landveld ~ Amsterdam

Bron: AT5
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.