Echtpaar in Suriname beroofd door nep agenten. Buit USD 4000 en SRD 6000

politie Paramaribo

Neppolitiemannen beroven echtpaar te Wayambo in Suriname. Vier criminelen hebben zich zaterdagochtend als politiemannen voorgedaan bij een echtpaar aan de Wayamboweg.
[quads id=1]

Wayambo te Suriname

Volgens verklaring van de slachtoffers werden zij zaterdagochtend rond 03.00 uur door de politie gewekt. De mannen gingen gekleed in het zwart met een kogelwerende vesten met het opschrift politie. Zij gaven de bewoners door dat zij in verband met een huisonderzoek daar waren. Het echtpaar heeft het viertal toegelaten vanwege de kleding.
[quads id=1]

Geld uit een koffer

Zij dachten al die tijd dat zij te maken hadden met de politie. Op een gegeven moment hebben de pseudo politiemannen de heer des huizes in de boeien geslagen. Op aanwijzing van de vrouw werd de woning doorzocht, waarbij de criminelen uit een koffer USD 4000 en SRD 6000 hebben weggenomen.

Het ging om nepagenten
politie Suriname
Voorbeeld vest van de politie

[quads id=1]

Verder hebben de daders ook nog twee mobiele telefoons weggenomen.  Zij verlieten de plaats in een witgelakte witte Isuzu pick-up. Na het geval had het echtpaar door dat het ging om nepagenten die hen hebben beroofd van hun bezittingen.

Politie Suriname ingeschakeld

Zij hebben na bijkans een uur later de politie ingeschakeld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.