42-jarige feestganger dodelijk aangereden door militair in Suriname

overleden Suriname

Feestganger die wilde urineren aangereden; verkeersbarometer stijgt naar 26.De 42-jarige voetganger Faizel Molai is in de vroege ochtend van zaterdag 5 mei aangereden door een personenauto aan de Mawakaboweg.
[quads id=1]

Politie Suriname

De Politie van het ressort Santo Boma te Suriname kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een aanrijding met zwaar lichamelijke letsels. Daar aangekomen werd het levenloze lichaam van Faizel op het wegdek naast het voertuig van de
autobestuurder aangetroffen.
[quads id=1]

De weg in Suriname oversteken

Volgens verklaring van omstanders bevond het slachtoffer zich op een feest. Op een bepaald moment stak hij op een niet verlicht gedeelte van links naar rechts de weg in Suriname over om te gaan urineren. Toen Faizel in het midden van de weg was, werd hij aangereden door een personenauto.

overleden Paramaribo

Niet onder invloed

De autobestuurder is een militair en is in het bezit van een geldig Surinaams Rijbewijs. Hij verkeerde niet onder invloed van alcohol. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Militaire Politie.
[quads id=1]
Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Verkeersbarometer stijgt

Met het overlijden van deze voetganger staat de verkeersbarometer landelijk op 25.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.