Video – Kakkerlak gevonden in Saoto. Restaurant direct gesloten!! (Nederland)

saoto kakkerlak

Restaurant Kam Yin in de Warmoesstraat is vandaag op last van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) gesloten. Directe aanleiding voor een bezoek van de controleurs was een kakkerlak die gevonden werd in een bakje soep.
[quads id=1]

Meteen in actie gekomen

Het bericht van Mitchell Esajas, die het beestje vond in zijn afgehaalde maaltijd, ging hard rond op social media. Dat was voor de NVWA reden genoeg om meteen in actie te komen. Vandaag werd een controle uitgevoerd bij het restaurant.
[quads id=1]

Hygiëne niet op orde

‘We hebben ook kakkerlakken gevonden’, zegt een woordvoerder van de NVWA tegen AT5. ‘De rest van de hygiëne was niet op orde.’ En dus kon de zaak meteen haar deuren sluiten.

Is schoongemaakt

Het restaurant mag pas weer open zodra er een herkeuring geweest is. Als het restaurant schoongemaakt is en er maatregelen genomen zijn tegen de kakkerlakken, komt de NVWA weer langs. Wanneer de zaak weer open kan is nu niet bekend.

Bekijk hier de video erover:


[quads id=1]

Foto: Facebook/Mitchell EsajasBron: AT5
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.