Video – Politie doet invallen te Paramaribo. Nieuwe arrestaties in zaak zeeroof

zeeroof Paramaribo

Een speciale eenheid van de politie heeft zaterdag tijdens inval bij een aanmeer steiger aan de Anton Dragtenweg en een woonadres in Munder te Paramaribo enkele mensen aangehouden.
[quads id=1]

Meerdere plekken te Paramaribo

Het gaat om bekende gezochte verdachten die vermoedelijk betrokken waren bij de zeeroof. Bij de inval zijn er voorwerpen aangetroffen en in beslag genomen die vermoedelijk gebruikt werden tijdens de zeeroof. Ook werden er boten in beslag genomen die mogelijk gebruikt zou zijn tijdens de zeeroof.
[quads id=1]

Verdachten worden afgevoerd vanuit een steiger aan de Anton Dragtenweg Foto: dWT
Lijken naar Paramaribo gebracht

De politie is bezig om klaarheid te brengen in de zaak waarbij afgelopen week vrijdag vier vissersboten ter hoogte van de Wia Wia Bank werden aangevallen door zeepiraten.

Nog 12 vissers vermist

Er waren 20 slachtoffers waarvan vijf zich met verschillende kap verwondingen zich veilig konden stellen. Drie lijken werd geborgen en naar Paramaribo gebracht terwijl 12 vissers nog worden vermist.
[quads id=1]
Deze week is er een hoop gebeurd. Bekijk hier een video samenvatting:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.