Man haalt geslachtsdeel tevoorschijn en treitert werkgeefster ~ Paramaribo

geslachtsdeel Paramaribo

Paramaribo ~ Intiem opgewonden man maakte bewegingen met geslachtsdeel. De 41-jarige ‘geile’ Dwight S. is door de politie in verzekering gesteld.
[quads id=1]

Bewegingen met geslachtsdeel

Op woensdag 2 mei heeft hij de aangeefster voor wie hij af en toe klusjeswerkzaamheden verrichtte, belaagd. Deze verdachte was reeds eerder door de politie gewaarschuwd om de aangeefster met rust te laten. Alsof dat niet genoeg was, haalde hij zijn geslachtsdeel tevoorschijn en maakte daarbij bewegingen met zijn handen.
[quads id=1]

Feitelijke aanranding
geslachtsdeel Paramaribo
Voorbeeldfoto (funny)

Op grond van openbare schennis der eerbaarheid, belaging, bedreiging en feitelijke aanranding is Dwight in verzekering gesteld. Hij had gepoogd de vrouw aan te randen. Het slachtoffer heeft zich daartegen hevig verzet en zij heeft toen de politie ingeschakeld. De verdachte blijft in het belang van het onderzoek in arrest.
[quads id=1]
Geschreven door Saskia Bandhan
Paramaribo

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.