Gestreste moeder uit Paramaribo geeft schoonmaakmiddel aan baby en peuter

kind Paramariibo

Silby J (18) is aangehouden voor mishandeling van haar twee kleine kinderen. Gevangen in relatieproblemen heeft zij Lysol en zwavelzuur aan de monden van haar 12 maanden jonge baby Ezechiel en driejarige Safhiem gesmeerd.
[quads id=1]

Spoedeisende Hulp te Paramaribo

Familieleden die het opmerkten, hebben de kinderen voor medische behandeling naar de Spoedeisende Hulp te Paramaribo gebracht.

Kinderen zijn opgenomen
kind Paramariibo
Voorbeeldfoto drinkend kind

[quads id=1]

De kinderen zijn ter observatie opgenomen. De baby heeft een rode wang overgehouden aan de daad van zijn moeder, terwijl de peuter geen zichtbare letsels heeft. Er is geen sprake van inwendige inname van de desinfecterende middelen geweest, zegt de behandelde arts.
[quads id=1]

Kinderdoodslag

De politie meldt dat de Silby J is zaterdag aangehouden in het ressort Latour te Pramaribo. Haar wordt onder andere zware mishandeling en poging tot kinderdoodslag ten laste gelegd.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.