Bedrijf Ulstrel te Paramaribo na ontruiming door de politie weer open

Ulstrel Paramaribo

Restaurant, taxicentrale en ketjapproducent Ulstrel te Paramaribo is sinds kort weer volledig operationeel, nadat voormalig beheerder Clifford V. na tussenkomst van de kortgedingrechter de volledige toegang tot het bedrijf is ontzegd.
[quads id=1]

Ulstrel te Paramaribo

“Hij is verdreven, mag niets meer binnen het bedrijf doen en moet een overzicht geven van de inkomsten en uitgaven van de afgelopen jaren. Hem is per brief gevraagd met een antwoord te komen op alle vragen over wat er mis is gegaan. Er is aangifte gedaan en er zullen strafrechtelijke stappen tegen hem genomen worden”, zegt advocaat Maureen Nibte.
[quads id=1]

Enorm verlies

“Clifford V. heeft zich nog steeds niet verantwoord. Het bedrijf moet opnieuw beginnen, want er is enorm verlies geleden”, vervolgt Nibte. De voormalige beheerder zou het bedrijf enkele jaren financieel hebben benadeeld. De aandeelhouders hadden hem gemachtigd, maar zij trokken de volmacht in mei 2017 in wegens slechte wederzijdse communicatie.

Verantwoording afleggen

Ulstrel Paramaribo

Nadat zij hun machtiging introkken, hebben de aandeelhouders Ulriek D. en Jane D. op geen enkel vlak inzage gehad in de inkomsten en uitgaven van de onderneming. Zodra zij de beheerder vroegen om verantwoording af te leggen, ontstond er ruzie.
[quads id=1]
Gerelateerde berichten:
Bedrijf Ulstrel in Paramaribo ontruimd onder toezicht van de politie

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.