Doodgeschoten man te Munder Paramaribo blijkt broer van verdachte zeerover

zeeroof Suriname

Paramaribo – De politie in Berbice, Guyana heeft donderdag een man aangehouden die de broer is van de vermoedelijke piratenleider van zeeroof te Suriname. De man, Nanko ‘Fayah’ Manohar, werd aangehouden in zijn huis in Demarara.
[quads id=1]

Zeeroof Suriname

Hij zou volgens de Guyanese krant Kaieteur News meewerken aan het onderzoek waarbij zijn broer, bekend als ‘Sinbad’, steeds meer als hoofdverdachte wordt aangemerkt.

Sinbad zou in Suriname wonen en wordt algemeen gezien als de hoofdverdachte in de slachting op zee van afgelopen vrijdag. Overigens, de broer in Guyana wordt aangemerkt als een bekende piraat en zou in dat land leiding geven aan de criminele organisatie.
[quads id=1]

Doodgeschoten Munder Paramaribo

Nu blijkt dat de man die ongeveer een maand geleden werd doodgeschoten te Munder  Paramaribo tijdens een ‘drive by shooting’ ook een broer is van Sinbad. Het zou de moord op deze man zijn die de katalysator is van de slachting, aangezien wordt aangenomen dat vissers die de overvallen zat zijn een prijs hebben gezet op het hoofd van de broer van Sinbad. De piratenleider bezwoer wraak en overviel verschillende boten.
[quads id=1]

Overuren voor de opsporingsdiensten

Terwijl opsporingsdiensten in Suriname overuren maken, blijkt dat de collega’s in Guyana, waar de meeste vissers vandaan komen, ook alles op alles zetten om verdachten in beeld te brengen. Zo bevestigde een hoge politieman tegenover Guyanese media dat naarstig wordt gezocht naar vier verdachten die genoemd werden door een overlevende.

Deze 4 verdachten zoeken ze
zeeroof Suriname
One man being whisked away while angry shouts were coming from fishermen in Suriname yesterday. Foto van kaieteurnewsonline

Mannen die bekend staan onder de bijnamen Bolo, Dick, Crackhead en Sanbat (mogelijk Sinbad, … red.) worden opgespoord. Crackhead zou niet lang terug zijn gesignaleerd zijn bij de Rossignol-visserscoöperatie waar hij aan verbonden zou zijn. De politieman gaf aan dat in nauw contact met de Surinaamse collega’s wordt gewerkt.

Lees hier meer over de aanhouding

Gerelateerde berichten:
Ondernemer uit Suriname doodgeschoten voor zijn woning in Paramaribo

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.