53-jarige man vergiftigt de hond van zijn buurvrouw in Paramaribo

Paramaribo vergif

Paramaribo – Belagende buurman vergiftigde hond van buurvrouw. Een man werd woensdag door de politie van Paramaribo aangehouden en in verzekering gesteld wegens dierenmishandeling, vergiftiging en belaging.
[quads id=1]

Dierenmishandeling in Paramaribo

De verdachte heeft een hond van zijn buurvrouw vergiftigd. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de verdachte zijn buurvrouw stelselmatig en wel vanaf 2013 belaagt en bedreigd.
[quads id=1]

Paramaribo vergif
Voorbeeld vergif voor honden

[quads id=1]
De aangeefster heeft zonder medeweten van zijn buurman verborgen camera’s rondom haar woning in Paramaribo geplaatst om de strafbare handelingen van de verdachte vast te leggen. Afgelopen woensdag viel hij door de mand. Op grond van het vastgelegd beeldmateriaal is de verdachte in verzekering gesteld.

Anonieme reactie: De andere kant van het verhaal: Vals Nieuws- 53 jarige man vergiftigd de hond van zijn buurvrouw in Paramaribo.
Eerder is er aangegeven in het artikel dat de 53 jarige man de hond van zijn buurvrouw heeft vergiftigd. Uit onderzoek blijkt dat dit vals nieuws is. Er geen bewijs hieromtrend. Het enige wat op de camera beelden te zien zijn is dat de meneer op zijn erf stond. Er is geen dierenartsverklaring. Letterlijk niks. Het gaat hierbij over Oesha en haar partner die de buurman vals hebben beschuldigd. Ga na hoeveel klachten er tegen hun zijn ingediend bij verschillende politiebureau’s. Specifiek: politibureau Geyersvlijt en politiebureau Uitvlugt voor oplichterij en het veroorzaken van geluidsoverlast. Door de jaren heen hebben ze het leven zuur gemaakt van de hele buurt en er zijn hieromtrend ook veel klachten ingediend. Elk verhaal heeft twee kanten beste lezers!

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.