Video – Dodelijk ongeval. 28-jarige bromfietser komt om het leven ~ Suriname

Video - Dodelijk ongeval. 28-jarige bromfietser komt om het leven ~ Suriname

Bromfietser Ravi overleden na aanrijding: pick-up bestuurder ingesloten. De 28-jarige bromfietser Ravi Narain is op dinsdag 1 mei op de hoek van de Kennedyweg- en de Wanapasi aangereden door een pick-up die geen voorrang verleende aan het slachtoffer.
[quads id=1]

Kennedyweg- en de Wanapasi te Suriname

De politie van het ressort Rijsdijk kreeg de melding van de aanrijding en deed de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd de bromfietser met zware verwondingen aangetroffen en per ontboden ambulance afgevoerd naar de polikliniek van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) te Paranam. Onderweg naar de polikliniek liet het slachtoffer het leven.
[quads id=1]

Richting Zanderij

Het voorlopige onderzoek wees uit dat de pick-up bestuurder over de Kennedyweg reed richting Zanderij. Ter hoogte van voornoemde kruising beschreef de 54-jarige autobestuurder Hesdy een rechtse bocht zonder voorrang te hebben verleend aan het doorgaand verkeer, met voor Ravi het noodlottige gevolg.

Hesdy is in verzekering gesteld

Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De materiële schade aan de bromfiets is aanzienlijk.
[quads id=1]
Hesdy die in het bezit is van een BE-rijbewijs, is niet bevoegd om met een pick-up deel te nemen aan het verkeer. Zijn BE-rijbewijs is ingevorderd. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de autobestuurder in verzekering gesteld.

Verkeersbarometer van Suriname

De verkeersbarometer van Suriname staat met het overlijden van dit verkeersslachtoffer landelijk op 25.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de verkeersunit van regio Midden.

Bekijk hier de video omtrent het ongeval:
[quads id=1]

Bekijk hier de overige foto’s:

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.