Anoniem – Ik ben verliefd geworden op een man die op vakantie was in Paramaribo

vakantie Paramaribo

Hallo, mijn naam is Aruna. Ik ben verliefd op Ronald. Hij was hier op vakantie in Paramaribo. Hij heeft me zoveel plannen laten maken.
[quads id=1]

Ronald op vakantie in Paramaribo

Ik heb zelfs mijn man gelaten voor hem. Voordat jullie me beginnen uit te schelden wil ik jullie wel zeggen dat ik inderdaad mijn man had maar dat ons huwelijk al een tijdje niets voorstelt. We wonen nu zelfs niet meer bij elkaar, maar getrouwd zijn we nog wel.

Mijn man Steven wilde niet scheiden. Niet omdat hij veel van me houdt maar omdat hij vindt dat het financieel beter is om getrouwd te blijven.  En hij vindt een vrouw in huis makkelijk. Ik kook, maak schoon. Ik ben gewoon een werkster voor hem met wie hij ook naar bed kon.
[quads id=1]

We hebben bezittingen

Hij heeft wel enkele bezittingen en ik ook. Ook daarom wil hij niet scheiden. Ik heb hem vorig jaar zomer om een scheiding gevraagd. Hij gaat met zoveel andere vrouwen. Mijn huwelijk is gewoon een joke. Maar toch hou ik wel van mijn man, hij heeft me nooit geslagen. Hij is de vader van mijn kinderen. De kinderen zijn bij hun vader blijven wonen. Hij heeft een groot huis en ze zijn ook al groot. 15 en 17. Jongens.

Ik ben 42 jaar en mijn schatje Ronald is een oudere man van 66 jaar. Hij is wel nog niet met pensioen. Hij is eerder getrouwd geweest met een creoolse dame uit Paramaribo. Hij heeft hier 3 kinderen. Maar hij woont sinds 10 jaar op Aruba. Hij is in het bezit van een Nederlands paspoort, ik ook.
[quads id=1]

In de paasvakantie was ik op Aruba

Ik heb Ronald vorig jaar leren kennen. Hij was op vakantie in Paramaribo. Vanaf die dag ben ik hotel de botel. Helemaal verliefd. Mijn man weet het en hij was zogenaamd blij voor me. Ik ben toen in mijn eigen huis gaan wonen. Ik zat in het onderwijs. Maar omdat ik een maandje weg ben gegaan tijdens mijn 2 weekse paasvakantie hebben ze me weggejaagd. Niet erg, ik wilde bij Ronald zijn. En zo kon ik regelmatig bij hem zijn. Mijn kinderen heb ik ook best verwaarloosd vorig jaar omdat ik vaak op Aruba was. Ik weet dat het niet zo goed van me was. Maar ik was zo verliefd. En ze zijn in goede handen bij hun vader.

Loze beloftes

Ronald heeft me zoveel beloofd. Ik heb langzaam afscheid genomen van mijn leven hier in Suriname. Nu zou ik  vorige maand vertrekken om een tijdje bij hem te blijven. Maar tot nu toe is mijn ticket nog niet gekocht. Ik heb hem nu al 4 maanden niet gezien. Hij kwam elke keer op vakantie naar Paramaribo, maar nu al 4 maanden niet meer. Sinds vorig jaar ben ik wel 4 keer bij hem geweest op Aruba. Maar dus ook al 4 maanden niet meer.
[quads id=1]

Ik vind het zo erg

Wat moet ik ervan denken? Ik vind het zo erg, dat ik mijn leven heb opgegeven voor die man. Hij zegt dat hij even tijd nodig heeft en dat het goed komt. Ik spreek hem nu elke week in plaats van elke dag zoals vroeger. We appen wel veel. Ik voel me belazerd. Ik vind het vooral zo erg dat ik mijn uitlopende man heb gelaten voor een man die me nu zo in de maling neemt. Voor een man van 66 jaar. Dan ben ik pas 42 hoor.

Pas 42 jaar

Van een buurvrouw/mijn nieuwe vriendin op Aruba heb ik gehoord dat er een dame bij hem thuis blijft op Aruba. Ik snap wel dat hij een scharreltje heeft. Hij is een man alleen. Welke man heeft dat niet? Maar hij heeft toch plannen met mij gemaakt? Hij was zo verliefd op mij. Hij wilde me altijd bij hem hebben. Is die dame nu opeens belangrijk geworden?

vakantie Paramaribo

Ik durf hem dat niet te vragen. Bang ben ik voor de waarheid. Mijn ex man lacht me uit, maar hij zegt me wel dat hij me weer terug gaat nemen als ik weer bij ze kom wonen. Ik hou nog van hem, maar ik kan niet terug naar het leven met hem. Zo een vernedering. Hij zal zijn vriendinnetje ook nooit laten. Al zegt hij dat hij alleen is sinds ik weg ben. Ergens denk ik dat hij Ronald heeft gechanteerd. Hij is er niet vies voor.

Ik wil voor hem vechten

Ik ben werkelijk teleurgesteld in mannen. Waarom zijn ze zo? Toch. Ik wil vechten voor Ronald. Ik ben zo verliefd op hem. Ik wil een leven met hem opbouwen op Aruba. Het is niet ver van Paramaribo en mijn kinderen kunnen vaker bij me komen. Of moet ik hem vergeten en gewoon weer terug gaan naar mijn ex, en ons leven hier in Paramaribo weer oppakken? Ik voel me zo stom, echt stom.

Waarom had ik zo een vertrouwen in Ronald? Ik was zo verliefd op die man op vakantie in Paramaribo Ik wil mijn leven met hem delen. Maar hij wilde gewoon een vakantieliefde. Stomkop dat ik ben. Ik ga wel naar Aruba, dat beloof ik. Binnen kort. Ik ga mijn eigen ticket kopen. Alleen om te kijken wat er aan de hand is. En daarna kan ik een keuze maken. Wat vinden jullie van mijn situatie? Groetjes van Aruna
[quads id=1]

Gerelateerde verhalen. Klik op de foto om ze te lezen:
Anoniem: Moet ik mijn vrouw vergeven?
vrouw Paramaribo

Anoniem: Hij heeft mij op straat gezet
anoniem Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.