‘Aanval op vissersboten Suriname was wraak actie’ Al 3 lichamen aangespoeld.

roof Suriname

‘Aanval op vissersboten Suriname was gerichte wraak actie’ PARAMARIBO, De aanval op vissersboten in Suriname zou een gerichte wraakactie zijn geweest, namelijk om de dood van de Guyanese kapitein van de roversbende te wreken.
[quads id=1]

Kapitein werd eerder doodgeschoten

Deze kapitein genaamd ‘Paddy’ werd doodgeschoten tijdens een aanval op vissersboten en de piraten houden de vissers hiervoor verantwoordelijk. Dat bracht DAGonline zojuist naar buiten naar aanleiding van berichtgeving in de Guyanese krant Kaieteur News.
[quads id=1]

Meerdere lijken aangespoeld

Ondertussen zijn er weer lijken aangespoeld. Eerder op de dag werd een lijk ontdekt door Gumair op de Wia Wiabank. Woensdagmiddag zijn er twee lijken aangespoeld te Weg naar Zee in Paramaribo, aldus Kolonel Jerry Slijngaard van het Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing (NCCR) en de Kustwacht. Sectie moet uitwijzen als het om lijken van twee van de 16 vissers gaat die het afgelopen weekend door piraten op zee zijn aangevallen en overboord zijn gegooid.

Let op. Onderstaande foto kan schokkend overkomen.
[quads id=1]

Starnieuws: Gumair heeft een lijk ontdekt in de omgeving van de Wia Wiabank. Er is door de vliegmaatschappij uit eigen initiatief een zoektocht ondernomen. (Foto: Scott Gummels)

In Suriname is er nog steeds woede en ongeloof over de trage zoektocht na de zeerovers-tragedie. De NOS sprak met enkele familieleden hierover.

Bekijk hier het bericht omtrent de zogenoemde wraakactie in de krant van Guyana.
Bron: Waterkant 
DAGonline

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.