Iemand heeft zelfmoord gepleegd in mijn huis (spookverhaal)

In de maand december 2010 heb ik een huis gekregen van de woning coöperatie. 4 januari mocht ik mijn contract tekenen en kreeg de sleutel van mijn nieuwe huis. Ik woon al 26 jaren in Rotterdam.
[quads id=1]

Groot huis met 6 kamers

2011 was mijn jaar, ik kreeg een nieuwe huis in het centrum. Ik was heel blij..Mijn gezin bestond uit mijn 4 kinderen en vriend. Het huis was groot, het bestond uit 6 kamers. Ik heb huis gedoopt hoe ik het mee geleerd heb van mijn ouders. Ik begon meteen het huis op te knappen en binnen 6 weken konden wij met zijn allen inwonen.

De eerste avond begonnen er rare dingen te gebeuren in het huis. Heb het meegemaakt maar heb aan niemand verteld. Ik heb alles voor mijn zelf gehouden. Ik wilde niemand bang maken. Vroeger heeft mijn moeder ook dit soort dingen meegemaakt en zij bleef ook stil, dus ik weet veel over paranormale dingen.
[quads id=1]

Plotseling hoorde ik dingen

Mijn dochter is nu 27 jaar, zoon is 16 jaar, mijn vriend had een eigen club, vrienden kwamen ook thuis. Wij hadden een drukke leven en ons huis was ook altijd druk. Op een avond 2 uur in de nacht hoorde ik mijn zoon schelden en vloeken. Plotseling hoorde ik schoppen en bonken tot aan mijn kamer. Mijn deur stond open. Ik schrok en de anderen ook. Ik vroeg wat is er lieverd? Ik begon te zweten en werd helemaal rood, hij moest even bijkomen. Zijn hart klopte heel snel. Hij zei mam ik was bezig met mijn huiswerk en ineens voelde ik dat ik zweef en ik begon te vechten tegen iets donker en eng .

Hij had gevochten

Huilend zei hij ik heb gevochten mam . Ik zei lieverd sssshhhtttt stil kom bij me. Koud als een diepvries liep ik in de gang naar zijn kamer. In zijn kamer nog erger ….Ik nam snel zijn laptop en matras zodat hij bij mij kon slapen. De volgende dag kwam mijn dochter ( toen nog 18 jaar) Niemand was thuis. Ze zei mam er is iets gebeurt in dit huis wist je dat niet. Ik zei nee wat dan? Ze zei gisteren na het gebeuren van mijn broertje, na een uurtje stond een lange gedaante naast mijn bed en fluisterde, ga weg! Is mijn huis! Ik fluisterde terug. nee! Is mijn moeder huis. Ga jij weg!!!! In de naam van Allah! Diepe zucht weg.

Ik schrok me dood. Ik wachtte tot dat mijn vriend thuis kwam, toen vertelde ik hem. Hij heeft op het internet gezocht. Wat bleek te zijn is dat er een vorige bewoner daar bleef (een gezin). De man had zijn vrouw vermoord en pleegde daarna zelfmoord. Zweet liep langs mijn wangen. Er kwam geen woord uit mijn mond ik was echt bang. Ik belde toen naar de woon coöperatie, ik heb hun het verhaal verteld ze zeiden wij kunnen niks voor u doen. Bij de dag werd het erger. Mijn dochter is bij een vriend gaan wonen. En mijn zoon en andere dochter zijn bij hun vader gaan wonen. Mijn vriend
en ik kregen constant ruzie om de kleinste dingen. De jongste zoon was mijn troost.
[quads id=1]

Alles om mijn gezin bij 1 te houden

Ik deed alles om mijn gezin bijeen te houden. Het was daarna uit tussen mijn vriend en ik. Ik was een wrak en verwaarloosde mezelf door depressie, ik was me gezin kwijt. Ineens heeft iemand me gechat(prive)via Facebook, een dame die ik ken als het ware zocht ze naar een slaap plaats, ik heb haar laten komen want ik zocht naar iemand met wie ik kon babbelen, lachen en mijn nare ervaring kon delen. Ze bleef toen bij mij. Ze zei niks vroeg niks. Ik ook niet. Toen kwam haar vriend ook, ik ken hem, hij was mijn buurjongen van Suriname. Hij sliep ook bij mij thuis.

Oude magere Javaanse man

De volgende ochtend aan tafel tijdens ontbijten vroeg hij mij Sisa? Hoelang woon je in dit huis? Ik zei nou nog geen 3 maanden. Hoezo? Oke, Sisa, ik heb gedoomd dat een oude mager Javaanse man me zei dat mijn goede vriend mij in de gaten moet houden, want het gaat niet goed. Toen nam ik een foto weest hem aan, hij zei ja dat is die man die ik droomde Sisa. Is mijn wijlen vader. Die hem waarschuwde. Ik werd zieker en magerder. Maar ging verder. Mijn dochter van 18 kwam terug naar huis om bij mij te zijn. En zij hielp mij met mijn jongste zoon.
[quads id=1]

Is klaar nu

Op een avond gingen wij bidden de goede vriend van mij vriendin had een bijbel. Ze maakte een bladzijde open en begon te lezen. Ineens vocht iets met haar vriend en ging door de voordeur heel hard en hij proefde bloed. Ik was stil en mijn dochter keek me aan. Ik was daarna gaan slapen in de kamer van mijn zoon. De schuif deur was dicht en lamp was uit. In de nacht om 3 uur was de schuif deur ineens open en lamp aan. Ik begon te gillen. Die vriend en zijn vriendin kwamen uit hun kamer. hij zei. Sisa? Is klaar nu!

Ik ga goede Hulp zoeken. Toen ben ik in de woonkamer gaan slapen met mijn jongste zoon. Ik werd zieker en zieker Problemen stapelen steeds op weet niet waar ik Hulp moet vinden, mijn moeder leefde in die tijd wel maar woonde heel ver..Mijn dochter van 18 met haar vriend deed alles om mij te helpen.

Ik nam al afscheid

spookverhaal huis
[quads id=1]
Ik nam al afscheid van mijn kinderen per brief of persoonlijk. Mijn dochter van 14 jaar kon me dit niet aanzien. Ik werd stokmager en oud. De beste vriend kwam met goed nieuws. Hij belde iemand en mocht met mij praten aan de telefoon. Ik sprak met die man.maar heel agressief. En hij praat rustig met mij en toen zegt hij goede dag verder en hang op. Toen vroeg mijn goede vriend sisa? Wat is er met jou? Ik zei geen idee. Vriendin van hem kreeg een app van die man. Er zit een manlijke geest in haar ze moet snel geholpen worden anders leeft ze niet meer. moet nu dringend!!!

Zweet terwijl het koud is

Maar het is vaste tijd dus ik ga van afstand haar beetje kracht geven. toen moest ik iets van die vriendin dragen ten opdrachte van die man. Ik werd duizelig en ik zei het ook. Ten opdrachte mag niemand in de slaapkamer slapen iedereen in de woonkamer. Vanaf 18:00 samen. Ik lig daar voel dat ik zweet. Het was een koude maand. vliegen over mijn heen. Vliegen in me haren ogen voeten en gezicht en handen. Een maand lang moesten wij zo blijven. Ineens werd ik sterker rustig van binnen. Toen moest ik naar die man. ik heb me wassie gekregen en me tapoe. mijn beste vriend heeft opdracht gekregen wat hij moest doen in het huis.

Ik ben weer gelukkig

Toen begonnen dingen te spelen in huis. vreugde blijdschap. Later is die man (ik noem hem Guru) langs om even te checken of alles goed gaat. Het moment dat hij 1 voet binnen stap? Gingen de deuren open en dicht als een gek. Telkens zegt hij tegen Zijn eigen vriend. opoh a doro!!! En weer en weer. Ineens schijn de zon in me huis. buiten was nog koud (herfst)
Vanaf dien zijn ze mijn goede vriend en Zijn vriendin,  mijn allerbeste vrienden. Ik woon zeer gelukkig in mijn huis. Ik was hun zo dankbaar dat hun mij gered hebben maar ook mijn gezin. Iedereen is langzamerhand terug. Weer een complete familie. Ik wil bij deze de Almachtige bedanken!!
[quads id=1]
Gerelateerde verhalen. Klik op de foto om het verhaal te lezen:
Mijn nichtje slaapt en praat met geesten op haar kamer (spookverhaal)
spook Paramaribo

Mijn vader is in Paramaribo overleden maar hij komt bij mij (spookverhaal)
overleden vader

Dit verhaal is afkomstig van Facebook page:
paranormale & vreemde gebeurtenissen (spuku torie)

Nieuw bij FamilieNieuws: Spookverhalen
Wilt u ook uw bijzondere gebeurtenis met ons delen?

Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]
U kunt ook een bericht sturen vis Facebook

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.