Directeur van de Belastingen, Roy May, krijgt kogelbrief in brievenbus ~ Paramaribo

may Paramaribo

Paramaribo – In de brievenbus van de directeur van de Belastingen, Roy May, lag er dinsdag een enveloppe met een kogel erin.
[quads id=1]

In zijn brievenbus

May om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat toen hij dinsdagmiddag thuiskwam, hij een enveloppe zag in de brievenbus. Toen hij deze opende, vond hij een 9 mm kogel erin.
[quads id=1]

Hij was niet thuis

De enveloppe was verder leeg. May heeft aangifte gedaan bij de politie. De justitiële autoriteiten zijn bezig met het onderzoek. Volgens May moet de brief dinsdag in zijn bus zijn gedaan. Dit kan hij opmaken op basis van de weersomstandigheden. Hij was in de ochtend niet thuis.

Onderzoek is gestart
Archief foto Apintie

De belastingdirecteur zegt niet te weten uit welke richting die kogelbrief komt. Hij hoopt dat het onderzoek zal leiden tot meer informatie. De justitiële autoriteiten zijn meteen begonnen met het onderzoek.
[quads id=1]

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.