Video – Deze visser overleefde de beroving op zee. 16 man vermist ~ Suriname

beroving Suriname

PARAMARIBO Dit is één van de vissers uit Suriname, die afgelopen weekend het slachtoffer werd van rovers op zee. Vrijdagavond werden 20 mannen uit vier boten overvallen en beroofd door zeerovers.
[quads id=1]

Naar Nieuw-Amsterdam in Suriname

Vier van de slachtoffers kregen hulp van een andere vissersboot, waarna ze naar Nieuw-Amsterdam in Suriname werden overgebracht. Met verschillende verwondingen werden ze daar naar het ziekenhuis gebracht. De andere zestien vissers worden nog vermist.
[quads id=1]

De kans is klein dat de zestien vermisten het drama op het water in Suriname hebben overleefd, zegt Mark Lall van de belangenvereniging Visserijcollectief. “We zijn met familieleden van de vissers nog steeds aan het zoeken. We hopen op een wonder.” Lall zegt tegen de NOS dat sinds de overval geen vissersschepen meer zijn uitgevaren, uit angst voor de piraten.

Bekijk hier de uitgebreide vieo waarin de visser precies vertelt wat er is gebeurd:
[quads id=1]

Bron: Waterkant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.