Iwan Wekker, Jerry Tammenga en Patricia Herfst van Douane mogen ’thuisblijven’

Douane Paramaribo

Het dagelijkse managementteam bij de douanedienst is per onmiddellijk ontlast van zijn verantwoordelijkheden door het ministerie van Financiën.
[quads id=1]

Ministerie van Financiën

Het gaat om diensthoofd Iwan Wekker, zijn waarnemer Jerry Tammenga en adjunct-inspecteur Patricia Herfst die samen de dagelijkse leiding uitmaakten.

Met behoud van salaris

Ze ontvingen volgens bekomen informatie een schrijven van het ministerie van Financiën met de mededeling dat ze “thuis mogen blijven” met behoud van salaris, echter zonder secundaire voorzieningen.
[quads id=1]
Ze zijn opgedragen om hun verantwoordelijkheden over te dragen aan de directie van de belastingdienst (onder leiding van Roy May,…red).

Foto: dWT
Er komt een officieel persbericht

[quads id=1]
Ook moeten ze thuis blijven in afwachting op instructies om elders ingezet te worden. Minister Gillmore Hoefdraad laat weten dat er een persbericht zal worden uitgegeven omtrent de wijzigingen.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.