Vermissing – Mijn 15-jarige nichtje Shayenne Griffith uit Paramaribo

Vermissing Paramaribo

let op!!

Dit bericht is oud!!!

Vermist: 15- jarige Shayenne Urtha Griffith uit paramaribo
[quads id=1]
Hallo Facebook vrienden en volgers van FamilieNieuws. Bij deze vraag ik uw hulp mij te helpen zoeken naar mijn nichtje Shayenne Urtha Griffith. Ze is 15 jaar. Ik vraag een ieder die op een of ander manier belangrijke informatie kan verschaffen over de huidige verblijfplaats van Shayenne contact op te nemen met de politie of met een van deze nummers 7406432 of 7472405

Ze is al 3 weken zo vermist. Haar cel is ook uit!  Ze bleef in de omgeving van de Kernkamp te Paramaribo. We hebben gehoord dat ze gezien is in Commewijne. Meer weten we helaas niet.  We maken ons ernstig zorgen.

Ik vraag u beleefd dit bericht zoveel mogelijk te helpen delen met een ieder!

Bij voorbaat dank,
Gersion Schattevo
[quads id=1]
(Klik op mijn naam als u mij een bericht via Facebook wilt sturen)

Vermissing Paramaribo

[quads id=1]**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.