73-jarige urinerende man midden in de stad Paramaribo beroofd

plassen Paramaribo

73-jarige urinerende man beroofd. De politie van Paramaribo kreeg donderdag in de vooravond een melding van een beroving aan het Neumanpad.
[quads id=1]

Neumanpad te Paramaribo

Een 73-jarige man was bezig te urineren toen hij van achteren werd aangevallen door een verdachte. De crimineel rukte zijn tas weg, waardoor het slachtoffer kwam te vallen. Hij keek na de val naar de dader en zag dat hij in gezelschap was van nog iemand.
[quads id=1]

Ze hebben zijn tas gepakt

De rover die zijn tas heeft weggenomen, was gekleed in een rode lange mouw trui en een blauwe lange broek. Beide mannen zijn met medeneming van de buit vanuit het Neumanpad richting Domineestraat opgerend.

Het slachtoffer heeft geen ernstige letsels opgelopen.

plassen ParamariboTelefoon en wat SRD’s

De buit betreft een tas inhoudend een zaktelefoon, SRD 25 aan muntjes en een pinpas. De politie heeft de aangifte ter zake opgenomen. Het onderzoek duurt voort.
[quads id=1]
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.