16 vermisten na brute en gewelddadige beroving voor de kust van Suriname

bus

Voor de kust van Suriname hebben zeerovers vrijdagavond vier vissersboten overvallen. Van de in totaal twintig opvarenden zijn er pas vier terecht.
[quads id=1]

Voor de kust van Suriname

Twee vissers werden met kap verwondingen van hun boot in Suriname gehaald, twee anderen werden door andere boten uit het water gevist. Over het lot van de zestien anderen is niets bekend. Gevreesd wordt dat zij om het leven zijn gekomen.
[quads id=1]

vermist Suriname
Voorbeeldfoto van een boot op de rivier
Guyanese afkomst

De Ware Tijd verneemt dat de vier boten zijn overvallen door piraten die vermoedelijk van Guyanese afkomst zijn. De rovers hebben een boot meegenomen, de drie anderen zijn compleet leeg geroofd.

De meeste bemanningsleden zijn overboord gezet, volgens getuigenverklaringen minstens drie van hen met een batterij gebonden aan hun benen.
[quads id=1]

4 overlevenden

De vier overlevenden zijn te Nieuw-Amsterdam aan land gezet. Familieleden van de vermisten verklaren tegenover de krant dat ze teleurgesteld zijn in de autoriteiten, die tot op heden niets zouden hebben gedaan om naar hun dierbaren te zoeken.
Bron: DWT
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.