Video – Bejaarde vrouw zwaar mishandeld tijdens beroving in Suriname

Beroving Suriname

Een bejaarde vrouw is vrijdagavond aan de Nieuwzorgweg, een zijstraat van de Indira Gandhiweg, zwaar mishandeld tijdens een beroving in haar woning. Zij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht door een ambulance.
[quads id=1]

Nieuwzorgweg in Suriname

Uit het voorlopige politieonderzoek blijkt dat vier mannen zich toegang tot de woning hadden verschaft door middel van braak. De bejaarde vrouw, die alleen in de woning was, zou op dat moment gaan slapen. Ze werd door de indringers overrompeld in de woning te Suriname. Ze werd vastgebonden met een laken aan haar hals.
[quads id=1]

Ze lag op de vloer
Foto van Anthonie Jankie

Volgens het slachtoffer is zij via de binnentrap naar beneden gesleept. De woning werd overhoopgehaald waarna de daders met goederen wegvluchtten. Een huisgenoot trof de vrouw later op de vloer aan, met het laken om haar nek. Er werd hulp bij de buren gezocht waarna de politie werd ingeschakeld.
[quads id=1]

De daders zijn niet gepakt

De daders zijn nog steeds voortvluchtig. De politie van Latour heeft de zaak in verder onderzoek.
Bekijk hier de video erover:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.