Video – DJ Avicii dood door zelfmoord!

zelfmoord dj

Familie Avicii bevestigt zelfmoord. De overleden Zweedse DJ Avicii werd vorige week vrijdag gevonden. Tot nu toe was de doodsoorzaak onduidelijk, maar politie bevestigde al dat het “niet om kwade wil ging”.

[quads id=1]

Velen vreesden voor zelfmoord

Nu heeft zijn familie een nieuw statement gemaakt waarin ze bevestigen dat het wel degelijk om zelfmoord ging, iets waar veel collega’s, fans en familieleden voor vreesden.

Hij kon niet langer verder

In het statement verklaart de familie dat Tim Bergling, de echte naam van Avicii, “niet langer verder kon” en “nood had aan rust/vrede”. Ook melden de ouders dat Avicii een “fragiele, artistieke ziel was” die “niet gemaakt was voor de zakenmachine waarin hij belandde toen hij wereldbekend werd”.

[quads id=1]

Foto van thenikkisin.com
Hij was overwerkt

“Tim was een over overwerkte perfectionist die reisde en hard werkte aan een tempo dat tot extreme stress leidde. Toen hij stopte met touren, wou hij een balans in het leven vinden, gelukkig zijn en doen wat hij het liefste deed: muziek maken.”

[quads id=1]

Bekijk hier de video erover:

Weet je niet wie hij is. Luister hier dan naar zijn populairste muziek. Dan weet je het vast wel:

Bron: HLN.be
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.