Meer over de dood van 50-jarige Mitra Anandbahadoer. “Hij was bijna in Paramaribo”

Paramaribo overleden

“Trekker was nauwelijks 4 maanden terug gekocht” “Mijn vader en ik hadden nauwelijks vier maanden geleden de trekker gekocht. Hij was al bijna in Paramaribo

[quads id=1]

Bijna in Paramaribo

Hij bestuurde op die bewuste dag zelf het voertuig en was al heel dicht genaderd bij zijn eindbestemming aan de Sir Winston Churchillweg” te Paramaribo, zegt Wishaja Jangali-Anandbahadoer aan Dagblad Suriname.

Beladen met houtsblokken

De 50-jarige Mitra Anandbahadoer heeft woensdagmiddag op een heel tragische wijze het leven gelaten. Hij reed met zijn trekker, beladen met houtblokken, over de Martin Luther Kingweg.
[quads id=1]

Hij moest afremmen

Ter hoogte van het PWB-project moest hij afremmen voor een voorrijder. De trekker kon niet op tijd stoppen vanwege de korte afstand naar de voorrijder toe. Hij maakte daarbij een linkse manoeuvre en belandde met de inmiddels losgerukte cabine in de goot.

Hij raakte bekneld

De bestuurder raakte bekneld in de cabine en kon zich niet bevrijden. Binnen korte tijd raakte de cabine onder water en de bestuurder heeft door verstikking het leven gelaten.
[quads id=1]
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.