Minderjarige in Suriname kreeg busgeld van man na ontvoering en misbruik

stiefvader Suriname

Minderjarig meisje kreeg busgeld na ontvoering en intiem misbruik in Suriname. Edgard J. staat terecht voor het ontvoeren en misbruiken van 2 minderjarige meisjes en een volwassen vrouw.
[quads id=1]

Misbruik in Suriname

Op de strafzitting gisteren verklaarde een politieagent dat één van de minderjarige meisjes geruime tijd na schooltijd door de verdachte werd lastiggevallen en gevraagd werd omgang met hem te hebben.

Hij ontvoerde haar

Op een bepaalde dag besloot dit meisje naar de winkel te gaan om beltegoed te kopen en werd bij terugkeer ineens door Edgard benaderd. Edgard, die in zijn voertuig zat, begon haar weer te dwingen met hem mee te gaan.
[quads id=1]

Saramacca in Suriname

Aangezien zij geen aandacht aan hem schonk en sneller begon te lopen, stopte de verdachte vlak voor haar en sleepte het meisje in zijn voertuig. Hierna bracht hij haar naar diverse plekken op Saramacca in Suriname en werd zij meerdere malen misbruikt

Para in Suriname

Na de daad werd zij op een afgelegen plek in het district Para in Suriname afgezet. Opmerkelijk volgens de politieagent is dat het slachtoffer verklaard heeft dat Edgard haar geld meegaf om de bus te kunnen betalen.
[quads id=1]

bed Suriname
Hij geeft het toe

De verdachte geeft toe omgang met alle drie slachtoffers te hebben gehad, maar beweert dat alle drie dat vrijwillig hebben gedaan. Op 25 mei worden meer getuigen gehoord.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.