Video – SCHULDIG!! Bill Cosby kan 30 jaar de bak in voor intiem misbruik

bill cosby

Bill Cosby is donderdag door een jury in de Amerikaanse staat Pennsylvania schuldig bevonden aan het drogeren en misbruiken van voormalig basketbalster Andrea Constand in 2004.
[quads id=1]
De rechter besloot de tachtigjarige komiek op borgtocht vrij te laten in afwachting van zijn definitieve straf. De voormalig Cosby Show-acteur is veroordeeld voor alle drie de aanklachten. Op elk misdrijf staat maximaal tien jaar cel.

Tijdens de uitspraak van de jury keek Cosby terneergeslagen naar de grond. Constand gaf ondertussen geen krimp terwijl een van de andere vrouwen die de acteur beschuldigt van misbruik, Lily Bernard, begon te huilen.
[quads id=1]
De openbaar aanklager vroeg de rechter Cosby gelijk in hechtenis te nemen. Hij zou namelijk kunnen vluchten omdat hij een privéjet heeft. Hierop zei Cosby over zichzelf: “Hij heeft geen vliegtuig, jij klootzak!”

De jury ging woensdag in beraad en kwam er dit keer wel uit. Vorig jaar juni werd een zaak tegen Cosby nog verworpen, omdat de jury niet tot een unaniem oordeel kon komen. Aanklagers lieten direct al weten de zaak over te willen doen.

bill cosby
Bill Cosby loopt de rechtbank uit na het oordeel van de rechtbank.

[quads id=1]
Alhoewel tijdens deze rechtszaak meerdere vrouwen hebben getuigd dat ze gedrogeerd en misbruikt zijn door Cosby, draait de zaak om één van hen, Andrea Constand. De meeste andere zaken zijn verjaard. In totaal zijn 62 vrouwen naar voren gekomen met soortgelijke verhalen over de acteur.
Bekijk hier de video:

Bron: Metro
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.