50-jarige chauffeur overleden onderweg van Paranam naar Paramribo

Paramaribo overleden

Chauffeur belandt met houttransport, van Paranam richting Paramaribo, in goot; verkeersbarometer naar 22
[quads id=1]

Op weg naar Paramaribo

De 50-jarige vrachtwagen bestuurder Mitrasingh Anandbahadoer, was op weg naar Paramaribo, en is op woensdag 25 april met zijn voertuig in een langs de weg lopende goot beland en liet daarbij het leven. Het verkeersongeval deed zich voor aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van het PWB-project.
[quads id=1]

Er kwam een tegenligger

Mitrasingh reed over de Martin Luther Kingweg komende vanuit Paranam richting Paramaribo. Op een bepaald moment kwam er een tegenligger die rechtsaf een nabije straat zou inslaan, op de rijhelft van de hout transportteur.

De vrachtwagenbestuurder die uitweek om een aanrijding te voorkomen geraakte van de weg, waardoor hij met het voertuig in de langs de weg lopende goot belandde. Mitrasingh raakte bekneld in het voertuig en liet het leven. Met assistentie van het Korps Brandweer Suriname is het levenloze lichaam uit het voertuig gehaald.
[quads id=1]

Lichaam in beslag genomen
Paramaribo overleden
Foto binnengekomen via Facebook

Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het rijbewijs van de overleden bestuurder is in het voertuig aangetroffen.

Met het overlijden van Mitrasingh is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 22.

Bekijk hier de video’s: Let op de beelden kunnen schokkend overkomen.

Voor meer informatie en video’s bekijk onderstaand bericht:
Video’s – Chauffeur op weg naar Paramaribo laat leven op Highway.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.