Video – Dode baby van 7 maanden oud gevonden in woning Rotterdam

baby gevonde

In een woning aan de Mathenesserdijk in Rotterdam-West is woensdagochtend het lichaampje gevonden van een dode baby. De doodsoorzaak van het kindje is nog onbekend. “Alle scenario’s staan nog open”, aldus de politie.
[quads id=1]

Baby uit Rotterdam

Politie Rotterdam ter plaatse na aantreffen stoffelijk overschot van een babytje in woning #Mathenesserdijk. Doodsoorzaak onbekend. Alle scenario’s staan nog open. Recherche en Forensische Opsporing doen onderzoek.

Ouders waren aanwezig

De Telegraaf meldt dat de ouders van de baby aanwezig waren in de woning toen de baby om het leven kwam. De vader zou zich hebben gemeld bij de politie en naar het bureau zijn meegegaan voor een verklaring, stelt het AD.

baby gevonde
Voorbeeldfoto

[quads id=1]

Er wordt nog onderzoek gedaan

De recherche en forensische opsporing doen onderzoek.

Een ooggetuige zag de vader vanochtend op straat huilen en schreeuwen. De politie was toen al ter plaatse. Huilend werd de man meegenomen in een politiewagen.

Buurtbewoners reageren geschokt. ,,Oh mijn god. Ik ken mensen die hier wonen met een baby. Ik hoop niet dat het over dat gezin gaat”, zegt een buurman.

De naaste buurvrouw heeft vanochtend niks gehoord. ,,Ik ken ze ook niet goed. Ik groet ze wel, maar ze zeggen eigenlijk nooit iets terug.

Bekijk hier de video erover:

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.