Overleden – Onze lieve broer Hubertus Mac-Intosh ~ Coronie Rotterdam

Overleden Coronie

Wie schuilt bij de Allerhoogste God, kan rustig slapen, want de Almachtige werpt zijn schaduw over hem.
Psalm 91:1

Hubertus Johannes Mac Intosh

Geboren Coronie
Overleden Rotterdam Nederland 21-4-2018

Ondanks zijn positieve instelling heeft hij de oneerlijke strijd toch moeten opgeven. Hierbij maken wij met grote verslagenheid bekend dat van ons is heen gegaan op zaterdag 21 april 2018 onze lieve humorvolle broer en oom Hubertus Johannes Mac Intosh beter bekend als Janko in de leeftijd van 82 jaar.

De afscheidsdienst wordt gehouden op maandag 30 april 2018 om 12:30 in de aula van het Goedzee Dela uitvaartcentrum aan de Boezemsingel 35 Rotterdam. Aansluitend zullen we Janko naar zijn laatste rustplaats begeleiden op de begraafplaats Crooswijk Kerkhoflaan 1 te Rotterdam, waar omstreeks 15:00 uur de begrafenis zal plaatsvinden.

Moge zijn ziel rusten in vrede.

Namens de nabestaanden:
Namens de familie Mac-Intosh, zus Slivia Mac-Intosh en kinderen, broer Alphonds Mac-Intosh en kinderen & zus Gonda Mac-InTosh en kinderen

[quads id=1]
Overleden Coronie
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.