Onzekerheid rondom de dood van 39-jarige Melvin Sijmor in Suriname. (Zelf)Moord?

moord Paramaribo

De minister van Justitie en Politie, Stuart Getrouw, zegt dat voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat de dood van Melvin Sijmor (39) een geval van zelfmoord is.
[quads id=1]

Dood van Melvin in Suriname

“Dit is de rapportage na breed onderzoek. Ik ga af op wat aan mij gerapporteerd is”, zei Getrouw dinsdag in het praatprogramma ‘Bakana Tori’ op Radio SRS.

Livornoweg Suriname

Het levenloze lichaam van Sijmor, met een schot door het hoofd, werd op 30 maart aangetroffen aan de Livornoweg in Suriname, in het huis van de vrouw die haar relatie met hem zou hebben beëindigd.
[quads id=1]

moord Paramaribo
Foto binnengekomen via Facebook
De familie heeft gevraagd om een onderzoek

De familie van de overledene had de president van Suriname gevraagd om onderzoek. Zij had het vermoeden dat de vader van de ‘scharrel’, die een hoge militaire rang heeft, zich schuldig had gemaakt aan het strafbaar feit. De minister zegt dat het onderzoek nog niet is afgerond. Sijmor is zaterdag begraven.
[quads id=1]

Het is geheimzinnig

Er wordt beweerd dat de politie het lijk had verwijderd, nog voordat de familie op de plek van het drama was aangekomen. Ook zouden de bloedsporen direct door de brandweer zijn weggespoeld. De familie noemde het gebeuren geheimzinnig, omdat alles snel is verwijderd. Sijmor was getrouwd en had twee kinderen uit het huwelijk.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.