Echtpaar van 80 en 90 jaar slachtoffer van brute beroving te Paramaribo

criminelen Paramaribo

Senioren echtpaar slachtoffer van gewapende roofoverval te Paramaribo. Een senioren echtpaar, wonende aan de Cocobiacoweg te Paramaribo, is dinsdagmorgen slachtoffer geworden van een gewapende roofoverval.
[quads id=1]

Cocobiacoweg te Paramaribo

Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met hun kleinzoon A.R. Volgens A.R. waren de daders op de loer. Zij hadden reeds een raam en een deur van de achterzijde van de woning geforceerd.
[quads id=1]
Omstreeks 05.00 uur werd de grootmoeder wakker om naar het toilet te gaan. Zij werd bij die gelegenheid overmeesterd door vier gemaskerde en gewapende overvallers. De 80-jarige vrouw heeft slagen en klappen moeten incasseren.

Vastgebonden met een kussensloop
beroving Paramaribo
Voorbeeldfoto ontvoering

De criminelen hebben haar handen vastgebonden met een kussensloop en haar mond met een grote zakdoek om te voorkomen dat zij zou schreeuwen.
[quads id=1]
De daders hebben de echtgenoot, een bijkans 90-jarige man, ongedeerd gelaten. De buit betreft sieraden, een televisietoestel en andere persoonlijke spullen.

De politie van Uitvlugt heeft de aangifte ter zake opgenomen. De 80-jarige vrouw is verwezen naar een arts ter behandeling van de opgelopen letsels. Het onderzoek duurt voort.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.