Vermiste man dood aangetroffen in Suriname. Officieel politiebericht

overleden Suriname

Het ontzielde lichaam van de 55-jarige Soerish Sadhoe is in de middag van zaterdag 21 april aangetroffen in een langs de weg lopende trens aan de Sumatraweg n Suriname.
[quads id=1]

Politie Lelydorp Suriname

De politie van Lelydorp  – Suriname deed na een telefonische melding dat een lijk van een manspersoon in een goot lag de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het levenloze lichaam uit de goot gehaald. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Er zijn geen tekenen van misdrijf op het lichaam aangetroffen.

Hij ging naar de winkel

[quads id=1]
Het lijk werd geïdentificeerd als te zijn dat van Soerish. Zijn zoon deed in de morgen van vrijdag 20 april aangifte van vermissing op het politiebureau. Hij verklaarde dat zijn vader op donderdag de woning heeft verlaten, na zijn echtgenote een SRD 5 te hebben gevraagd om naar de winkel te gaan.

overleden Suriname
Foto binnengekomen via Facebook
Zijn lichaam is afgestaan

Echter is hij niet meer naar huis gekomen. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.
[quads id=1]
Gerelateerde berichten:
Lichaam van vermiste persoon in goot aangetroffen ~ Suriname

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.