Is 35 jaar celstraf voor moord op Narine Toelsidei uit Suriname te veel?

Narine Suriname

Suriname – In haar pleidooi heeft advocaat Shefani Amirkhan rechter Siegline Wijnhard gevraagd niet mee te gaan met de eis van het Openbaar Ministerie tegen haar cliënt Roepeshkoemar R. Tegen hem heeft de vervolging 35 jaar cel geëist.

[quads id=1]

Narine vermoord in Suriname

De verdachte wordt ten laste gelegd dat hij Toelsidei Narine opzettelijk heeft omgebracht op 19 februari vorig jaar. De advocaat vroeg de rechter om niet mee te gaan met het Openbaar Ministerie. Zij vroeg haar cliënt een zodanige straf op te leggen, opdat hij begeleid kan worden door een deskundige. De raadsvrouw verwees ook naar het rapport van de psycholoog, waarin ook aangegeven is dat de verdachte begeleiding nodig heeft.

[quads id=1]

Aan steekverwondingen overleden

Roepeshkoemar heeft Narine zodanige steekverwondingen toegebracht, waardoor zij is komen te overlijden. Zij was in gezelschap van haar vriend Ritesh C. Hij is geraakt in zijn borststreek, maar overleefde de verwondingen.

Narine Suriname
De vermoorde Narine
Hij had de relatie beëindigd

[quads id=1]

De verdachte had de relatie met Narine beëindigd en met medeneming van zijn spullen de woning verlaten. Hij ging enkele dagen later terug naar het huis en zag de vrouw met Ritesh C. Volgens de advocaat heeft haar cliënt aan Narine gevraagd wat Ritesh C. daar deed. Er ontstond een woordenwisseling.

Het was niet de bedoeling

De verdachte pakte een keukenmes en verwondde de slachtoffers. De advocaat voerde aan dat haar cliënt niet de bedoeling had om de vrouw te vermoorden. De rechter zal op 11 juni uitspraak doen in deze zaak.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.