Foto’s – Briljanten huwelijk echtpaar Cornelis en Silvia Ebecilio – Sabajo ~ Suriname

trouwen Suriname

De districtscommissaris (dc) van Para te Suriname, Armand Jurel, heeft zondag namens de President, weer eens een bezoek gebracht aan een echtpaar in het inheemse dorp Powakka.
[quads id=1]

Dorp Powakka in Suriname

Dit om hen te feliciteren met hun briljanten huwelijksjubileum. Het echtpaar Cornelis en Silvia Ebecilio – Sabajo was op 22 april 2018, precies 65-jaren getrouwd.

Briljanten huwelijk

De burgervader heeft vorig jaar oktober, in het zelfde dorp, ook al een bloemstuk en enveloppe met inhoud overhandigd aan het echtpaar Johannes en Rosalina Daniel – Adrian met hun 65ste briljanten huwelijksjubileum.
[quads id=1]
Jurel wenst overheidserkenning van briljanten huwelijken. Een 65-jarig huwelijksjubileum is volgens de dc een ontzettend grote mijlpaal in een relatie, en een prachtig voorbeeld voor de samenleving.

Geen meldingen

Het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) maakt geen meldingen van lustrum vieringen, waardoor dit huwelijksjubileum, schijnbaar ongemerkt blijft, maar toch nog voorkomt.

Bekijk hier de foto’s:

[quads id=1]

Bron: COMMISSARIAAT PARA
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.