Update!!! 16-jarige Daylien Clemensia – Nederland is terecht

vermist Nederland

Update!!! 16-jarige Daylien Clemensia – Nederland is terecht

Beste familie en fb vrienden, weer via deze weg wil ik jullie mededelen dat mijn dochter Daylien Clemensia weer in goede gezondheid terecht is. Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie hulp en steun die jullie hebben geboden. Een gezegende week voor iedereen.πŸ™πŸ™πŸ™

Vermist

Beste familie en fb vrienden,Β via deze weg wil ik jullie laten weten dat 1 van mijn tweeling dochters Daylien Clemensia van 16 jaar afgelopen donderdag 19-04-2018 is weggelopen van huis.
[quads id=1]

Met mij of met de politie

Ik wil van jullie geen telefoontjes of berichten met zielige vragen of medelijden. Enigste wat ik vraag aan jullie is dat als jullie haar zien of weet waar ze verblijft contact op te nemen met mij of met de politie. Alvast bedankt. Deel dit bericht zoveel mogelijk.
[quads id=1]

Groetjes, Dayanara Clemensia.
Klik op de naam om contact te maken met haar moeder
[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.