Foto’s Verjaardag van Willy de Vlugt – Kruydenhof te Paramaribo. 100 jaar!!!

100 jaar Paramaribo

100 jaar voor Willy de Vlugt-Kruydenhof uit Paramaribo. Willy De Vlugt-Kruydenhof mocht zondag haar 100ste geboortedag herdenken. Dit werd gevierd in Huize Margriet te Paramaribo in het bijzijn van familieleden, vrienden en kennissen.
[quads id=1]

In Huize Margriet te Paramaribo

Namens president Desi Bouterse mocht zij uit handen van districtscommissaris van Paramaribo Remy Pollack de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.
[quads id=1]

In Indonesië gewoond

De Vlugt heeft met haar ouders in Indonesië gewoond. Zij heeft drie kinderen gehad met wijlen haar echtgenoot. De bekende journaliste Ingrid De Vlugt was haar dochter.

3 kinderen verloren
Foto van GFC Nieuws

Willy de Vlugt is de oprichter van de kerk De Morgenster en heeft ook haar krachten gegeven aan Huize Prinses Margriet. Zij heeft de Tweede Wereld Oorlog meegemaakt, wat voor haar heel erg was.
[quads id=1]
Minder prettige momenten voor haar, was de plotselinge dood van haar echtgenoot en haar drie kinderen.

Bron: GFC Nieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.