Reactie Gordon Mac Donald over het “Ooooh Fennie” filmpje ~ Paramaribo

social media Paramaribo

“Het is lastig. Deze film is in vertrouwen gemaakt en was absoluut niet voor derden bedoeld”, uit Gordon Mac Donald uit Paramaribo zijn misnoegen over de korte opname die op sociale media de ronde doet waarin hij zichzelf bevredigt.
[quads id=1]

Hij biedt zijn verontschuldiging aan

“Desalniettemin ben ik fout geweest. Ik verontschuldig me aan de gemeenschap en doe een beroep op anderen om dit niet te doen”, zegt Mac Donald.

Is een oud filmpje

[quads id=1]
Hij voegt daaraan toe dat het filmpje niet van nu is. “Wie goed kijkt, zal zien dat mijn haar nu een stuk grijzer is dan toen. Daarop heeft niemand gelet.” Volgens hem dateert de video van acht tot negen jaar terug. Mac Donald heeft wel een vermoeden wie het filmpje verspreid heeft, maar daarop wil hij niet ingaan. “Ik ben man en ik ga geen schuld van me afschuiven. Ik trek zelf het boetekleed aan.”

Bekende radio personality

[quads id=1]
Mac Donald, die vaker heeft meegedaan aan het Evergreen Songfestival, is een bekende radio-personality die vaker advies geeft bij relatieproblemen in het bekende radioprogramma Time For Lovers.

Gordon Mac Donald tijdens de Moederdagshow van Brian Bijlhout mei 2015 Foto: dWT Archief

Hij zegt dat hij heel veel verwijten naar zijn hoofd geslingerd krijgt. “Maar ik was niet bezig met iets dat volgens de wet niet mag. Het was geen kind of dier met wie ik bezig was. Het was een volwassen vrouw van bijna zestig toen.”
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.