Man onder schot gehouden door 5 criminelen. Buit +/- Euro 3000 ~ Suriname

Paramaribo politie

Criminelen plegen twee woning overvallen achter elkaar in Suriname. De politie van Para in Suriname kreeg zaterdagavond meldingen van twee gewapende roofovervallen. Het gaat in deze om het echtpaar Yvonne S. en Henk L. en Eudia D.
[quads id=1]

Para in Suriname

Volgens verklaring van Henk was hij op het erf. Hij werd daarbij onder schot gehouden door vijf criminelen. Zijn vrouw, die in de keuken bezig was, werd eveneens onder schot gehouden. De rovers maakten binnen een oogwenk Euro 1800, USD 1500,- en SRD 1400,- buit van het echtpaar.

[quads id=1]

rover Suriname
Voorbeeldfoto Rover
Ze maakten valuta buit

De rovers hebben kort daarna bij het slachtoffer Eudia D. een overval gepleegd. Bij deze vrouw maakten de daders geld, sieraden alsook haar voertuig, een Toyota Ist, buit.

Ze namen haar auto mee

Dit voertuig is zondag helemaal gesloopt teruggevonden aan de verlengde Ephraimzegenweg. De politie is bezig met het verder onderzoek.
[quads id=1]
Bron: DBS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.