Leverancier overvallen en in gezicht gekapt door rovers in Suriname

beroving Paramaribo

Criminelen overmeesteren en kappen leverancier voor winkelpand. De politie van Santodorp Surianame kreeg in het weekend melding van een gewapende roofoverval voor een winkel aan de Rattanstraat.
[quads id=1]

Winkel aan de Rattanstraat in Suriname

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat een leverancier van een bakkerij in Suriname uitgereden was naar verschillende winkels om geld te ontvangen. Toen de leverancier bij de winkel op het bovenvermeld adres aankwam, bleek dat de supermarkt gesloten was.
[quads id=1]

Winkel was gesloten

Hij was doende de rekken in te laden toen twee mannen hem benaderden. Kort daarna hielden de twee de leverancier onder bedreiging van een houwer en een mes. De criminelen waren op zoek naar geld.

In zijn gezicht gekapt

neergestoken mes FamilieNieuws Suriname

Het slachtoffer gaf de belagers te kennen dat hij geen geld bij zich had. Uit de broekzakken van de leverancier werden enkele duizenden SRD’s weggenomen. Een van de rovers heeft het slachtoffer gekapt in zijn gelaat.
[quads id=1]
Bron: DBS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.