2 verkeersdoden afgelopen weekend. Na ongevallen in Paramaribo en Commewijne

Overleden Paramaribo

De 20-jarige autobestuurder Vinesh Bharos is in de avond van vrijdag 20 april na een verkeersongeval aan de Ringweg Zuid overleden te Paramaribo.
[quads id=1]

Politie Paramaribo

De politie van ressort Centrum Paramaribo deed na de melding van een aanrijding tussen twee personenauto’s met persoonlijke ongelukken de plek aan. Bij aankomst bleek het om een verkeersongeval te gaan. Het levenloze lichaam van Vinesh werd in het voertuig aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Op slag dood

Onderzoek wees uit dat de autobestuurder die alleen in het voertuig zat over voornoemde weg reed. Op een bepaald moment moet hij door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Hij kwam op de linkerberm terecht en botste tegen de muur van een eethuis in Paramaribo.
[quads id=1]
Vinesh was vrijwel op slag dood. Met het overlijden van Vinesh stijgt de verkeersbarometer landelijk naar 20.

Een bewaker van het bedoeld pand liep ook verwondingen op en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is na medische behandeling heengezonden.

21 verkeersdoden

De 21e verkeersdode is bijgeteld op zaterdag 21 april. Het gaat om de 60-jarige bromfietser Iwan Jubitana die in het ziekenhuis overleden na betrokken te zijn geweest bij een verkeersongeval op maandag 16 april aan de Commisaris Roblesweg te Commewijne.

AZP Paramaribo

De bromfietser kwam op 16 april tegen een electrische mast aan en liep letsels op. In bewusteloze toestand werd hij per eigen gelegenheid afgevoerd naar de RGD politie te Meerzorg. Gelet op zijn toestand werd hij vervolgens met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Iwan werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care, waar hij op 21 april het leven liet.
[quads id=1]

Overleden Paramaribo
Binnengekomen via Facebook
In beslag genomen

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide ontzielde lichamen ter obductie in beslag genomen.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.