Video – 100 daklozen aan de Waterkant Paramaribo krijgen eten en drinken

Waterkant Paramaribo

Nederlands technisch bedrijf Roqra ondersteunt Stichting 1 voor 12 en geeft 100 daklozen eten en drinken aan de Waterkant te Paramaribo. Roqra is een Nederlands bedrijf op het gebied van Technologie.
[quads id=1]

Aan de Waterkant te Paramaribo

Een bedrijf dat ook hart heeft om haar medemens in nood te helpen, heeft onlangs gesprekken gevoerd met de leiding van Stichting 1 voor 12. Directeur van Roqra, Raymond Mangal, maakte contact met de 1 voor 12, nadat hij de projecten op Facebook had gezien. Tijdens de gesprekken gaf hij aan te willen ondersteunen waar mogelijk, omdat hij onder de indruk is van het werk dat de stichting verricht.
[quads id=1]

Voorzitter louis Vismale

De voorzitter van 1 voor 12, Louis Vismale, zegt dat het bedrijf op diverse gebieden in de komende periode haar steun zal bieden aan de stichting. Tijdens het gesprek heeft de directeur reeds ondersteuning gegeven voor twee projecten. Zaterdagmiddag kon 1 voor 12 dankzij Roqra ruim 100 dak- en thuislozen aan de Waterkant te Paramaribo voorzien van een warme maaltijd met drank.

Waterkant Paramaribo

De jongen die werd aangevallen door een tijger

Daarnaast heeft Mangal de stichting toegezegd om alle onkosten die gepaard gaan met de nazorg van Milisie Koedemoesoe, de jongen die vorig jaar werd aangevallen door een tijger in zijn geboortedorp Guyaba in het district Sipaliwini, te zullen dekken.
[quads id=1]

Actief in Suriname

Roqra zal de komende periode heel actief zijn in Suriname. Het afgelopen weekend werd door tussenkomst van 1 voor 12 een voetbalteam voorzien van attributen.
Bekijk hier de video:

Deel deze mooie video met een ieder!

Laten we met zijn allen blijven steunen. Want samen staan we sterk.
Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Doneer online

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101
[quads id=1]
IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Gerelateerde verhalen. Klik op de foto om ze te lezen:

Video – Artiest Karma Kater op bezoek bij 1 voor 12 te Paramaribo
karma Paramaribo

Video – In de steek gelaten hoogzwangere moeder zoekt hulp via 1 voor 12
zwanger FamilieNieuws vader moeder Suriname

Bron: 1 voor 12 & GFC Nieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis